dimebag

By: Roslan Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-May-2009 07:36 Email | Share | | Bookmark
kjhkldsfds



Wednesday, 6-May-2009 04:23 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
kelamrin kitaorang buat outdoor photoshoot heheh... aku cam biasa amik shot jejauh jer akau nak hasil yang spontan....kebetulan 2 photographer junior ikut serta ngan kitaorang nak belajar ngan training.....welcome to the group eja & tahir....

dimebag: best gak dapat bawak junior photographer sama...bikin semangat lebih...teringat lak time memula dulu nak snap gambar...bikin nostalgia goncang...




antara hasil yang di tembak hari tuh....




sesi menembak sedang berlangsung


Thursday, 23-Apr-2009 09:24 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
sementar ak pegi minum ....tunggu tutup kedai member aku an tetiba naik angin pegi pakai mask badut...dok tepi jalan plak tuh...mat mat motor girang ngan kereta lalu lang siap bagi hon...kalu lama sket mesti kaur banyak lagi...darth vedder, frankenstein tah apa lagi .....



Wednesday, 15-Apr-2009 05:12 Email | Share | | Bookmark

 
scenery lepas hujan....



Saturday, 4-Apr-2009 08:06 Email | Share | | Bookmark
lawatan animasi

 
 
aku di panggil ppalk ke artmedia utk snap gambar bebudak kolej dari johor yang datang nak buat lawatan serta tunjuk ajar animasi...kebetulan p0lak aku pun dalam team tu jugak jadi kena lah pegi.....nak jadi cerita equipment aku plak failll...bawak flash tapi bateri aku caj tertinggal plak kat umah...rasa bengang betul tapi takpe lah...snap jugak lah sket....yang x best mesti noise banyak...hehehehe padan muka



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net